Weerbaarheidtraining

Als docent ‘weerbaarheid en zelfverdediging’ verzorg ik training, aan volwassenen, maar ook aan kinderen. De volgende aspecten kunnen aan bod komen:

  • Verbeteren van houding en uitstraling
  • (Eigen) gevoelens herkennen en op adequate manier uiten
  • Conflicten (intern en extern) oplossen en zorgen voor eigen veiligheid
  • Fysieke- en mentale zelfverdediging
  • Traumaverwerking

 

Pestervaringen kunnen forse impact hebben.  Hoe voelt het om alsnog te verwerken en het verleden achter je te laten!

Ik heb een programma opgesteld voor begeleiding individueel, maar ook voor groepen. Iedere sessie of training wordt indien gewenst, volledig aangepast.

 

Leidinggevende van een groep over een training van Nanda:

Hanneke Braakhuis:

Nanda weet, met een prettige stem en op de juiste toon, treffende vragen te stellen. Met respect en aanmoediging gunt ze je de tijd om na te denken. Ze komt door deze krachtige maar ook subtiele aanpak altijd ‘binnen’ . Door te spiegelen laat ze je ervaren hoe gedrag overkomt èn ze laat zien hoe het anders kan. Nanda laat je je eigen kracht voelen. Door het uitvergroten van situaties en voorbeelden schetst ze zaken hilarisch en maakt ze deze toegankelijk.
Ze ‘raakt je’ en weet je te boeien, van daaruit zet ze je aan tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Door heldere afspraken is er altijd veiligheid. Ze werkt aan bewustwording van je en doet hier heel zuiver beroep op. Ze reikt basisvoorwaarden voor zelfvertrouwen op maat aan.

Nanda geeft je heel snel het gevoel: “Ik doe er toe!”.

Weerbaar stap 1     Weerbaar stap 2     Weerbaar stap 3